• 100% PARFUMEFRI
    uden syntetiske og naturlige parfumestoffer
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
    Fri fragt fra 500 kr.
  • BETAL MED MOBILEPAY
  • TRUSTPILOT: 9,6

Hos UdenParfume.dk sælger vi udelukkende 100% parfumefri hudplejeprodukter, hårplejeprodukter og makeup - deraf navnet UdenParfume.dk. Det vil sige, at alle de produkter, som bliver solgt på UdenParfume.dk er fri for både syntetiske og naturlige parfumestoffer. Hvad enten du lider af parfumeallergi, eksem eller andre hudlidelser eller blot ønsker at minimere risikoen for at udvikle parfumeallergi, så kan du altså her på siden købe produkter uden parfume af høj kvalitet.

Hvorfor jeg tager parfumestoffer seriøst - og kun forhandler 100% parfumefrie produkter

Jeg startede webshoppen, da jeg efter flere år med parfumeallergi var blevet træt af hvor besværligt og tidskrævende det var at finde nogle gode produkter uden parfume. Jeg har haft så mange dårlige oplevelser, hvor jeg på webshops og i fysiske butikker har fået at vide, at produkterne var uden parfume, hvorefter jeg har følt ubehag og fået allergiske reaktioner, når jeg var begyndt at bruge dem. Først dér gik jeg ind og så nærmere på ingredienserne - og opdagede de syntetiske og naturlige parfumestoffer. 

Først var planen, at jeg ville starte en blog for at dele ud af min viden omkring hudpleje, hårpleje og makeup uden parfume, og for at sætte mere fokus på området. Men jeg besluttede mig i stedet for at løse det egentlige problem, som jeg selv så ofte stod med - og derfor lancerede jeg i stedet en webshop, hvor man aldrig er i tvivl om, hvorvidt der er syntetiske/kemiske eller naturlige parfumestoffer i. Du vil aldrig finde parfume i de produkter, som forhandles på UdenParfume.dk, og du kan altid nemt se, hvorvidt produkterne indeholder parabener eller farvestoffer. Fordi jeg nøje undersøger, håndplukker og tester de enkelte produkter, i stedet for at købe stort hjem af alle mine leverandørers produkter, så kan du være sikker på, at produkterne på UdenParfume.dk altid er 100% parfumefri.

Jeg håber derfor, at min webshop virker efter hensigten, og at de barrierer der tidligere har forhindret mange i at minimere deres forbrug af produkter med parfume, nu er gjort markant mindre. Har du idéer til, hvordan jeg kan forbedre shoppen eller være med til at minimere danskernes brug af parfumeholdige produkter, så hører jeg meget gerne fra dig :-)

 

Kærlige hilsner,
 
Maria Lyhne

UdenParfume.dk

UdenParfume - TrustPilot