• 100% PARFUMEFRI
    uden syntetiske og naturlige parfumestoffer
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
    Fri fragt fra 500 kr.
  • BETAL MED MOBILEPAY
  • TRUSTPILOT: 9,6

Her på siden kan du få svar på de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet. 


Hvor hurtigt vil jeg modtage min pakke?

Hurtigt. Hvis du fx bestiller inden kl. 16 mandag til torsdag, ligger pakken klar til afhentning dagen efter. Du kan læse mere om vores leveringsmuligheder her.

 

Er jeres produkter også uden naturlige parfumestoffer/æteriske olier?

Alle de produkter som du kan købe på siden er 100% parfumefri. Det vil sige, at der heller ikke er naturlige parfumestoffer i - også ofte kaldet æteriske olier.

 

Hvorfor bør jeg undgå produkter med parfume?

I Danmark har hele 4 % af den danske befolkning udviklet parfumeallergi, og antallet er desværre kun stærkt stigende. Af de 4 % er langt størstedelen kvinder, hvilket sandsynligvis hænger sammen med, at kvinder i gennemsnit anvender flere skønhedsprodukter end mænd.

Hver gang du er i kontakt med parfumeholdige produkter, risikerer du at udvikle allergi. Hvis du ønsker at undgå dette, er der derfor kun én ting at gøre, og det er at undgå produkter, som indeholder parfumestoffer.

Udover at det er en god ide at undgå parfume af sundhedsmæssige årsager, er det også en rigtig god ide, hvis du har problemer med din hud i form af eksempelvis tør hud eller akne. Parfume irriterer nemlig huden, og dermed vil parfumestofferne kunne forværre din huds tilstand. 

 

Hvordan kan jeg sikre mig at de produkter, jeg køber er uden parfume?

Hos UdenParfume.dk har vi gjort arbejdet for dig. Alle produkter som du kan købe her på siden er alle 100 % parfumefri. Såfremt du køber produkter fra andre shops, vil du sandsynligvis være nødsaget til at gennemgå ingredienslisterne på de produkter, som du er interesseret i. I dette tilfælde bør du være opmærksom på, at parfumestoffer ofte ikke er deklareret med "parfum" eller "aroma". I mange tilfælde vil parfumestoffer kun stå med parfumestoffet navn, hvilket kan gøre det svært at gennemskue om produktet indeholder parfume.

 

Indeholder økologiske skønhedsprodukter parfume?

Økologiske skønhedsprodukter indeholder i langt de fleste tilfælde naturlige parfumestoffer/æteriske olier. Vil du undgå parfumeallergi, bør du være opmærksom på dette, da de naturlige parfumestoffer oftest er de største syndere, når det kommer til parfumeallergi.

Hos Udenparfume.dk har vi nogle økologiske produkter, som naturligvis er 100% parfumefri og som har et højt indhold af økologiske ingredienser.